Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JONAS♥

Családi háttér 

A Jonas család életében mindig jelen volt a zene. Az idősebb Paul Kevin Jonas, lelkész (utazó prédikátor), egyben zenész. Édesanyjuk, Denis Jonas is tagja volt egy keresztény zenekarnak, aki amúgy jelnyelv-tanárként dolgozik. A fiúk kiskoruktól kezdve apjuk templomi kórusában énekeltek.

 

 

Pályafutás 

Nick Jonas: Felfedezés és szólóalbum 

A zenekar Nick Jonas szólóprojektjeként indult. Nicket hat éves korában fedezték fel egy fodrászatban, mikor édesanyja a haját vágatta, egy menedzser figyelt fel rá. Élete hetedik évében kezdett el a Broadway-en szerepelni. Ez kb. 2 éves korától kezdve a legnagyobb álmai közé tartozott. Számos darabban játszott, többek közt az A Christmas Carol-ban (2000), az Annie Get Your Gun-ban (2001), A szépség és a szörnyetegben (2002) és a Nyomorultakban (2003) és más darabokban is.

2002-ben, míg a Szépség és a szörnyetegben játszott, Nick írt egy dalt, aminek az édesapjával a Joy to the World (A Christmas Prayer)(Örömöt a világnak - egy karácsonyi ima) címet adták. 2003 novemberében, az INO Records átvette a dal egyik példányát, eljuttatta a dalt a keresztény rádióknak, ahogy gyorsan felkerült a közkedvelt, Record & Radio's Christian Adult Contemporary listájára.

Míg Nick a szóló albumának munkálataival foglalatoskodott, Joe követte Nick nyomait a Broadway-n, szerepelt Baz Lurhmann rendezése alatt futó Bohéméletben.

2004 szeptemberében, a Columbia Records egyik vezetője felfedezte Nick dalát. Nick az INO Records és a Columbia Records együttes támogatása mellett felénekelte a Dear God című dalt. A második (hivatalos) dala, a Joy to The World újra felénekelt változata lett, melyet november 16-án adtak ki. Meglepetésként a dalt Nick saját nevével fémjelzett szólóalbuma követte, de visszavonták, így csak limitált számban került kiadásra.

Nick a bátyjaival, Kevinnel és Joeval számos új dalt írt az albumra.

2005 elején, a Columbia Records új elnöke Steve Greenberg meghallgatta Nick albumát. Annak ellenére, hogy Nick albuma nem tetszett neki, a fiú hangjába beleszeretett. Miután találkozott Nick-kel és meghallgatta a Please be mine című dalt, melyet a testvérek együtt írtak és adtak elő, a Daylight/Columbia Records elhatározta, hogy hármukat egy együttesként szerződteti.http://disney-clipart.com/Jonas-Brothers/pictures/Nick-Jonas.jpg

 

 

It's About Time (2005–2006) 

Miután leszerződtek a Columbia Records-szal, a testvérek a zenekar megnevezésén kezdték el törni a fejüket, az első használható ötletnek a Sons of Jonas (Jonas fiai) nevet tartották. Végül a Jonas Brothers mellett maradtak.

2005 nagy részét azzal töltötték, hogy számos turnén vendégelőadóként szerepeltek. Többek közt Kelly Clarkson-nal, Jesse McCartney-val, a Backstreet Boys-zal, és a Click Five-val is álltak egy színpadon.

A fennmaradó időben, az Aly & AJ-jel és a Cheetah Girls-zel egy drogellenes turnén vettek részt.

Az album megírásának időszakában, az együttes együttműködött neves dalszövegírókkal is, beleérve Adam Schlesinger-t (Fountains of Wayne), Michael Mangini-t (Joss Stone), Desmond Child-ot (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann-t (Destiny's Child, Jessica Simpson) és Steve Greenberg-öt.

Az album megjelenése eredetileg 2006 februárjára volt kitűzve, de számos alkalommal visszavonták. Az elhalasztás okai között szerepeltek a Sony Music vezetőségében történt változások (a Columbia Records anyavállalata) és az, hogy a vezetőség még egy dalt akart tenni az albumra. Az albumra felkerült az eredetileg Busted által az Egyesült Királyságban sikerre vitt két dal, a Year 3000 és a What I go to school for is.

A Jonas Brothers első kislemezét, a Mandy-t, 2005. december 27-én adták ki. A dal videoklipje az MTV Total Request Live című műsorában, 2006. február 22-én került bemutatásra, és megszerezte a lista negyedik helyét.

Time for me to Fly című daluk szerepelt az Aquamarie című filmben (és megjelent annak filmzenei albumán), szintén 2006 februárjában. Márciusban a Mandy szerepelt a Nickelodeon televízió Zoey 101: Spring Break-up című filmjében és a Zoey 101: Music Mix filmzenei albumon is, a listán azonban Nicholas Jonas produkciójaként szerepelt.

Az együttes zenéje a Cartoon Network Cartoon Fridays-jében is képviseltette magát. A zenekar feldolgozta a Yo Ho (A Pirate's Life for Me) című dalt a DisneyMania 4. albumára, amit 2006 április 4-én adtak ki.

A 2006 nyarán a Jonas Brothers, Aly & AJ turnéján vettek részt. Szintén nyáron megírták az American Dragon: Jake Long című Disney-sorozat második évadjának főcímdalát, melyet a Disney Channel 2006 júniusától 2007 szeptemberéig sugárzott.

Az It's about time végül 2006. augusztus 6-án jelent meg.

Az együttes megállapodása szerint az album csupán limitált számban, mintegy 50 000 példányban került kibocsátásra, így az album felkerülhetett különböző aukciós oldalakra, mint például az eBay-re, ahol egy példányért 2-300 dollárt is elkértek. Mivel a Sony nem kívánta a zenekar további kiadványait preferálni, a Jonas Brothers cégváltás lehetőségét helyezte kilátásba.

2006. október 3-án Nick 2004-es szóló kislemeze a Joy to the world újra kiadásra került a The Ultimate Christmas Collection című albumon.

Szintén október hónapban, az együttes feldolgozta a Kis hableánybólPoor Unfortunate Souls című dalt. A szám, a videó klipjével egyetemben a Kis hableány különleges, két lemezes kiadására is felkerült. ismert

Az It's about Time második kislemeze a Year 3000 lett. A dal közkedveltté vált a Radio Disneyben, a videoklipje pedig 2007 januárjában debütált a Disney Channel-en.

Végül, 2007 elején, a Columbia Records lemondott a Jonas Brothers további albumainak kiadatási jogáról.http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/joe_jonas/uploads/jonas-brothers.jpg

 

 

Jonas Brothers (2007-2008) 

A cég nélkül marad Jonas Brothers jelentkezett a Hollywood Recordsnál 2007 februárjában. Ez idő tájt kezdték vetíteni, a srácok Baby Bottle Pops reklámját. Március 24-én két további dal került kiadásra, két különböző albumon: Kids Of the Future a Robinson család titka filmzenei CD-n, és az I Wanna be Like You a Disney Mania 5-ön.

A Jonas Brothers első fellépése a fehér házban 2007 április 9-én, hétfőn volt, a White House Easter Egg Roll-on, ahol a nemzeti Himnuszt énekelték. 2007 június 27-én a Celebrating Women in Sports Tee Ball játékon énekelték a Himnuszt és a játék után a saját dalaikkal szórakoztatták a piknik-fogadáson részt vetőket. A saját nevükkel fémjelzett második album 2007, augusztus 27-én jelent meg. Az első héten felkerült a Billboard Hot 200 Chart-listára. Két kislemez-dal videoklipje is ez idő tájt jelent meg – a Hold On két héttel az album megjelenése előtt, az S.O.S. pedig két héttel utána.

Augusztus hónapban az együttesnek számos tévé-szereplése volt. Augusztus 17-én vendégszerepeltek a Disney Channel Hannah MontanaMiley Cyrusszal. Az epizód közvetlen High School Musical 2 bemutatója után debütált. Aznap este 10.7 millió ember nézte meg. Augusztus 24-én, a Jonas Brothers két dallal lépett fel a Miss Teen USA versenyen. Következő nap zajlott a Disney Channel Games záró-ceremóniája, ahogy a Jonas Brothers is képviseltette magát, néhány dal erejéig. Augusztus 26-án a Jonas Brothers társkoferátori szerepet kapott Miley Cyrus oldalán a Teen Choice Awards-on. nevű sorozatában, konkrétabban az Én és Mr. Jonas és Mr. Jonas és Mr. Jonas című epizódban. Szintén ebben a részben előadták a We've Got A Party With Us című dalt,

2007. november 18-án felléptek az America Music Awards-on, előadták az S.O.S.-t. November 22-én tiszteletüket tették az ez évi 81., Macy Hálaadásnapi fesztiválon. A 2007 év utolsó fellépéseként a három testvér fellépett a Hold On, és az S.O.S. című dalaival, a Dick Clark’s New Year’s Rocking Eve-en.

A Jonas Brothers 2008 január 31-én kezdte meg a Look Me in The Eyes turnéját, Tucson-ban, Arizona államban. Előadtak számos új dalt is, melyek stúdioverzióját feltették a következő, A Little Bit Longer című albumukra.

http://www.mannythemovieguy.com/images/400_jonasbrothers_070925_fharrison_76337787.jpg

 


A Little Bit Longer (2008-2009) 

A Jonas Brothers harmadik stúdióalbuma, az A Little Bit Longer az USA-ban 2008.augusztus 12-én jelent meg CDVU+ technológiával, csakúgy, mint második albumuk, a Jonas Brothers. 2008.június 24-én az iTunes kihirdette, hogy kb. minden második héten négy számot közzétesz az A Little Bit Longer című albumról. A vétel az összes dalra vonatkozik, az egész albumra. Természetesen az összes dalt láthattuk élőben is. Íme a menetrend: 2008. június 24-én a Burnin' Up-ot, 2008. július 15-én a Pushin' Me Away-t, 2008. július 29-én a Tonight-ot, 2008. augusztus 5-én az A Little Bit Longert mutatták be a srácok a rajongóknak. Most minden egyes szám az iTunes birtokában van még legalább 3 évig.

A 2008. március 22-én véget érő Look Me In The Eyes turné után a Jonas Brothers bejelentette, hogy fellépnek Avril Lavigne The Best Damn Things turnéján a Boys Like Girls című dallal, de a csak a turné második felében, Európában, ami májustól júniusig tart.

Amíg a Camp Rock-ot forgatták, a Jonas Brothers segített megírni 6 dalt a Disney Channel-es sztárnak,és jó barátjuknak, Demi Lovato-nak a hamarosan megjelenő Don't Forget című albumára. Demi átalakította néhány dalát, hogy átadhassa a Disney Signature-nek. "Már haladok a dalokkal, szerintem egy kicsit több erő, hevesség, kevesebb báj kell és szükségem van segítségre a "bájos dalokhoz" "-mondta Demi, hozzátéve azt, hogy lesz egy vendége is, a Rooney frontembere, Robert Schwartzman. "Rengeteg zenei inputot és szöveget tettem a dalokba és Ő segített összekapcsolni a dolgokat." "Én több vagyok egy dalszerzőnél, aki nem tud olyat alkotni, hogy Disney-album legyen belőle." Az album 2008. szeptember 23-án jelenik meg, ennek megvalósításában pedig a Jonas testvérek segédkeznek.

Ezután megjelent közös Disney Channel-es filmjük, és ennek fimzenei albuma a Camp Rock (Rocktábor), mely 2008. június 17-én debütált a Billboard 200-on. Már az első héten 188.000 volt az eladott példányszám.

2008 nyarán a Jonas Brothers megkezdte Észak-amerikai turnéját, a Burnin' Up turnét, melyet a Little Bit Longer és a Camp Rock CD segített elő és legfőképp az It's About Time és a Jonas Brothers CD-ről játszottak dalokat. A turné 2008. július 4-én a Molson Amphitheatre-ben, Toronto-ban, Ontairo államban vette kezdetét. Egy Disney Digital 3D produkciót is csináltak két előadásból Anaheim-ben, California államban Taylor Swift-tel, aki énekelt néhány dalt új albumáról, ami majd egy színpadi műben látható 3D koncert filmként 2009. február 22-től. Július 14-én Nick Jonas bejelentette, hogy a bandának már csak öt dalt kell írnia, hogy megjelenhessen negyedik stúdió albumuk (a Hollywood Records-szal a harmadik).

A banda 2008 júliusában szerepelt a Rolling Stone Magazine-ban és így a legfiatalabb bandává váltak, akik a magazin címoldalán szerepelhettek.

A Jonas Brothers meglátogatta Cleveland belvárosát, az Ohio's Rock and Roll Hall of Fame-et a 2008. augusztus 22-ei fellépésük előtt a Blossom Music Center-ben. A banda elajándékozta azokat a ruhadarabokat és cipőket, amiket az A Little Bit Longer-en viseltek Jim Henke-nek, a Rock and Roll Hall of Fame alelnökének. A ruhadarabok a Right Here, Right Now!-tól származtak.

2008 decemberében a Jonas Brothers-t jelölték a Best New Artist-ra (Legjobb Új Művész) az 51. Grammy Díjátadón.

Nemrégiben megerősítették, hogy a tesók együtt lépnek fel az R&B producer Timbaland-al egy dal erejéig, aminek a neve: "Dumb", ami az új albumán, a Shock Value 2-n található.

A JustJared.com-nak adott interjúban Chris Brown elmondta, hogy fellép a Jonas Brothers-szel. "Meglehet, hogy csinálunk valamit együtt. Ha azt akarnák, hogy szerepeljek a lemezen, szerepelnék, de egyébként csak írni akarok nekik egy lemezt."

A Jonas Brothers vendégként feltűnt a Saturday Night Live February 14-ei showjában. Ez volt az első SNL fellépésük.http://api.ning.com/files/WGcoHtbP2PNSTcp9H-q7AxWwkoMr6iMPb6z4PGw1Qfg_/JonasBrothers1028x768TigerBeat.jpg

 

Lines, Vines and Trying Times (2009) 

A testvérek 2009. elejétől kezdtek el beszélni negyedik albumukról, arról, hogy a 2008-as Burnin' Up turné óta dolgoznak az új számokon.

2009. március 11-én a fiúk belentették, hogy negyedik albumuk, a Lines, Vines and Trying Times 2009. június 16-án jelenik meg. 2009. március 11-én azt is közölték, hogy 2009-ben világkörüli turnéra indulnak.

A Lines, Vines and Trying Times dalai:

 • World War III. (Írta: Nick Jonas)
 • Paranoid (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Cathy Dennis, John Fields)
 • Fly With Me (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Greg Garbowsky)
 • Poison Ivy (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Greg Garbowsky)
 • Hey Baby (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Before the storm - featuring Miley Cyrus (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Miley Cyrus)
 • What Did I Do To Your Heart (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Much Better (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Black Keys (Írta: Nick Jonas)
 • Don't Charge Me For The Crime - featuring Common (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Ryan Liestman, L.Lynn)
 • Turn Right (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Don't Speak (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., John Fields)

Bónusz:

 • Keep It Real (dal a JONAS című sorozatból) (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)http://assets.gearlive.com/music/blogimages/jonas-brothers-and-russell-brand.jpg

Színészet 

Korai szakasz 

A Jonas Brothers kellő időben debütált a színészetben. A Disney Channel Original Series egyik sorozatában, a Hannah Montana-ban, ahol egy epizódban kaptak vendégszerepet, a "Me and Mr. Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas"-ban (Én és Mr.Jonas és Mr.Jonas és Mr.Jonas).

Nem sokkal később ismét találkoztak Miley Cyrus-szal és együtt szerepeltek Miley 3D koncertfilmjében,a Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert-en, ahol a lány előzenekara voltak.

A Jonas Brothers Look Me in the Eyes turnéja alatt a fiúk felvettek a Disney Channel-lel egy rövid sorozatot, aminek címe a Jonas Brothers: Livin' the Dream (Jonas Brothers: A valóra vált álom) lett, mely 2008.szeptember 5-én debütált. A sorozat bemutatja életüket a turné alatt, a próbákat, az utazást, koncerteket, tanulást, és a magánéletüket a családjukkal, barátaikkal.

A Jonas Brothers szerpelt egy Disney Channel műsorban, aminek címe: Studio DC: Almost Live (Majdnem Élő), egy különleges fél órás revüben a Muppets-szel valamint Disney Channel-es sztárokkal.http://api.ning.com/files/CG9eAga7DRu9BL0*TIS6on7F8C8joggR7O21pi7GWrE_/jonas_brothers_1191029655.jpg

 

Magánélet 

A Jonas Brothers-nek köztudottan nagyon jó családja van és a tesók mind evangélikus keresztények. Az apjuk az Assembly of God (Isten Gyülekezete) pásztora, és anyjuktól tanultak. Mindemellett egy fogadalom jelképeként -miszerint a házasságukig szüzek maradnak- mindegyik fiú visel a jobb kezén egy tisztasággyűrűt. Joe azt mondta, a gyűrű szimbolizálja "magunknak és Istennek tett fogadalmunkat, hogy a házasságunkig tiszták maradunk", míg Nick azt állítja, hogy a gyűrűk "csak egyfajta kifejezésmódja annak, hogy nem azt az utat követjük, mint sokan mások". Állítólag akkor kezdték el a gyűrűket viselni, mikor szüleik, Denise and Kevin Sr., felajánlották nekik, hogy hordhatnak ilyet. Mindannyian elítélik az túlzott alkoholfogyasztást, a dohányzást és a drogozást. Egyébként olasz, ír, német és cherokee indián felmenőik vannak.

Russell Brand viccet csinált a tisztasággyűrűkből a 2008-as MTV Video Music Awards-on. Brand felemelt egy ezüstgyűrűt és azt mondta "Bravó, Jonas Brothers. Mindegyikőjük visel egy gyűrűt, ami azt jelképezi, hogy nem fekszenek le senkivel. Sokkal komolyabban venném őket, ha a .....-ukon viselnék". Brand-et később rengeteg kritika érte és bocsánatot kért azért, amit mondott. Hat hónappal később a Jonas Brothers és tisztasággyűrűik a South Park egyik részében lettek kifigurázva. A Canwest News Service szerint az újságíróknak kimondottan meg lett tiltva, hogy a bandát a South Park epizódjáról kérdezzék.

http://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/02/108857-jonas-brothers.jpg

 

Jótékonyság 

A Jonas Brothers 2007-ben 12 millió dollárt (2 449 782 899 Ft) keresett, és jövedelmük 10%-át a Change for the Children Alapítványnak (Változtassunk a gyerekek életén Alapítvány) ajándékozták.A Change for the Children Alapítvány egy olyan alapítvány, melyet a Jonas Brothers hozott létre. Itt adományozni lehet a gyerekeknek. Olyan, mint a "Nothing But Nets", az "American Diabetes Foundation", a "St. Jude Children's Research Hospital", a "Children's Hospital Los Angeles", és a "Summer Stars: Camp for the Performing Arts". A banda azt nyilatkozta, hogy:

"Azért hoztuk létre a Change for the Children Alapítvány segédprogramot, hogy motiválja és inspirálja a gyerekeket önbizalommal tudjanak szembenézni a gondjaikkal, dönthessenek és sikeresek lehessenek. Szerintünk a legjobban a társaik tudnak nekik segíteni - a gyerekek segítenek más gyerekeken, akik kicsit szerencsésebbek".

2008. augusztus 6 óta Bayer Diabetes Care-nek (Bayer Cukorbetegek Gondozója) Nick Jonas a nagykövete, aki támogat minden olyan ötletet, amikor az emberek szembe akarnak szállni a cukorbetegségükkel. Nick-nek 13 éves korában diagnosztizálták cukorbetegségét.http://khairilhusni.blogmas.com/files/2008/06/jonas.jpghttp://jelainesays.files.wordpress.com/2008/09/jonasbroec.jpg

http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/Jonas-Brothers-jb-3962113-2400-1800.jpghttp://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20080118/425.cyrus.jonas.bros.011808.jpghttp://www.eisenstadtgroup.com/wp-content/uploads/2008/07/jonas-brothers-34th-annual-american-music-awards-nomination-announcements-sbnwsu.jpghttp://images2.fanpop.com/images/photos/6500000/Jonas-Brothers-the-jonas-brothers-6559243-1024-768.jpghttp://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2008/12/jonas-brothers-1.jpghttp://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2009/05/jonas-brothers1.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/anti_oldi/uploads/TheJonasBrothers5.jpghttp://disney-kingdom.com/wp-content/uploads/2008/08/jonas-brothers-wallpaper.jpghttp://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2009/02/flip-1_jonas_brothers.jpghttp://www.aceshowbiz.com/images/events/JTM-037041.jpghttp://www.disneysociety.com/files/2008/05/jonas-brothers-pictures-02_nc.jpghttp://www.punkypenny.com/wp-content/jonasbrothers.JPGhttp://fanny.swgy.hu/kepek/2008/11/jonas_brothers_1_thumb1.jpghttp://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20080910/425.jonas.brothers.091008.jpg

http://languageisavirus.com/jonas-brothers/layouts/jonas-brothers/the_jonas_brothers.jpg

http://cdn.sheknows.com/celebrityphotos/2009/03/jonas-brothers-at-2009-kids-choice-awards.jpghttp://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080523/summer-music-preview/jonas-bros_l.jpghttp://www3.pictures.fp.zimbio.com/Jonas+Brothers+Celebrate+Launch+77Kids+Private+OjAJ0ZoBGrQl.jpghttp://www.megacalendars.com/images/103013_fc.jpghttp://tv.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/03/jonas_brothers_kids_choice_awards.jpghttp://www.jonasbrotherszone.com/pictures/jonas-brothers-1.jpg

http://blog.mlive.com/projectmayhem/2009/03/large_Jonas-Brothers.jpghttp://www.pop-culture.biz/play/Jonas-Brothers-Poster-292.jpghttp://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Celebrities/G_L/Joi_Jq/Jonas_Brothers/1/jonas-brothers14.jpghttp://celebrity-mania.com/images/bgphoto/img/90809A1_JONAS_BRO_B-GR_01.jpghttp://www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/uploads/2009/03/jonas-brothers.jpghttp://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20080422/425.cyrus.jonasbros.042208.jpgjo-bros.jpg Jonas Brothers image by JBfan123_20106a00d83451c17f69e2011571a5c3a8970b-.jpg jonas brothers image by mrs_efron_jonasJonas_55.jpg Jonas Brothers image by NoDayButToday03Jonas_54.jpg Jonas Brothers image by NoDayButToday03

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 55879
Hónap: 567
Nap: 11